Dinsdag 11 april heb ik na 16 jaar afscheid genomen van DWS van het bestuur tijdens de bestuursvergadering. Na de vergadering werd ik in het zonnetje gezet met een Vrijwilligerscertificaat met bloemen en een mooi cadeaubon.

Donderdag 20 april heb ik afscheid genomen van de recreatiesport. Na het sporten werd ik van boven tot onder versierd met slingers door iedereen

 

Hier werd ik ook verrast met een cadeaubon, chocolaatjes een plakboek met foto’s en plaatjes aftershave en zelfgemaakte kaartjes, en een ingelijste foto van alle sporters en begeleiders. Afscheid nemen was voor mij, en voor meerderen moeilijk maar ik kom nog eens terug heb ik beloofd. Na het sporten hebben we in de kantine samen koffie gedronken met wat versnaperingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groeten: Bertus Scholte-Aalbes